Ovalert

Ovalert is de totaaloplossing die de vruchtbaarheid van uw koeien verbetert. Ovalert kan volledig worden geïntegreerd in het managementpakket VeeManager van CRV. Dat is onderscheidend en een van de belangrijkste voordelen ten opzichte van andere bestaande systemen in Nederland en in het buitenland.

Ondersteuning in vruchtbaarheid

Ovalert verbetert de vruchtbaarheidscijfers van uw koeien, zoals de tussenkalftijd en het inseminatiegetal. Het biedt u een compleet overzicht van wat er met uw veestapel gebeurt van verhoogde activiteit tot en met inseminatie door uzelf of de experts van CRV. U kunt Ovalert zorgeloos aanschaffen: het is voorzien is van de gebruikelijke kwaliteit en service van CRV en wordt uitsluitend door CRV aangeboden.

niet-goed-geld-terug

Goed om te weten: Ovalert werkt zowel geïntegreerd als los van VeeManager. Wilt u optimaal profiteren van de voordelen en het gebruiksgemak van Ovalert dan kiest u voor een koppeling met VeeManager. U bent er niet aan gebonden. CRV biedt Ovalert aan met een ‘niet goed geld terug garantie’. Mocht Ovalert u uiteindelijk toch niet bevallen, dan kunt u de hele installatie weer inleveren.